miercuri, 4 iunie 2014

Favoritele lunii Mai

  Hello!
 Postarea asta trebuia să o fac de câteva zile, dar m-am tot răzgândit. Luna Mai a trecut fulgerător de repede, motiv pentru care trebuie să recunosc că nu am multe produse favorite. Am cumpărat, ce-i drept, câteva lucrușoare luna asta, dar încă nu am apucat să le testez cum trebuie.
  Luna Mai e una din lunile mele favorite. Asta pentru că în Mai înfloresc bujorii, se încălzește vremea, se coc cireșele și căpșunile și noi sărbatorim ziua de naștere a iubitului meu (și în caz ca nu știați eu chiar iubesc să fac cadouri).
  Dar să trecem la ale noastre și să vă prezint produsele care mi-au intrat la suflet în această lună, și anume :
                 
  • Crema pentru picioare de la Oriflame, pentru că a venit vara si vrem să avem picioare frumoase în săndăluțe, nu-i așa? Miroase frumos și hidratează, eu sunt mulțumită de ea.

  • Deodorantul Powder Touch de la Nivea își face tare bine treaba, nu pătează hainele și miroase frumos. E pe terminate, dar cu siguranță o să îl cumpăr iar.
  • Eyeliner-ele de la Oriflame sunt vechi prietene de ale mele. Sunt micuțe, ușor de aplicat, accesibile la preț și puteți combina, două câte două, ce nuanțe doriți. Nu sunt ele extra-rezistente, dar sunt bune și eu le tot cumpăr de vreo 3 ani. În acest moment am 4 nuanțe drăguțe :

(de la stânga la dreapta : Purple, Brown, Black și Grey)
*
  •   Despre pudra de la Sephora v-am mai povestit și aici, din păcate acum două zile când mă pregăteam pentru această postare a facut ,,poc" și spartă a fost. M-am supărat atât de tare pe mâinile mele neîndemânatice, încât am amânat postarea pâna azi. Chiar și așa spartă o iubesc :)

  •  Acest ruj Color Whisper de la Maybelline a fost atât de dorit, încât acum că în sfârșit e al meu, nu mă mai satur de el. O să urmeze în curand un review, doar să prind o zi mai luminoasă :)

  • Despre Lipcolor Butter-ul de la Astor v-am spus și aici cât de mult îl ador. Singura mea problemă cu el e faptul că a început să i se șteargă scrisul de pe ambalaj.

  • Ojele Les Blancs nu cred că mai au nevoie de nici o prezentare. Le-am lăudat aici și aici, le-am folosit destul de des în luna Mai, sunt superbe și cu greu o să găsesc alte oje pastelate care să îmi placă așa mult.

     V-am spus că nu sunt multe :) Cam astea au fost favoritele lunii mai în materie de beauty. Mai am câteva favorite care nu intră în această categorie :
  • Filmul lunii : Stă să plouă cu chiftele 2 (2013). Dacă ați vazut prima parte și încă nu ați văzut-o și pe a doua, merită văzut! Dacă nu ați văzut nici prima parte, nu-i nici o problemă, faceți ca mine : vă uitați la amândouă în aceeași zi :D 
   E o animație superbă ce nu trebuie ratată. Vă avertizez că s-ar putea să vi se facă foame :)
  • Cea mai ascultată melodie în Mai a fost Dark Horse, cântată de Katy Perry. Melodia a fost lansată in Februarie, dar eu luna asta am descoperit-o. Sunt mai înceată eu la capitolul descoperiri :)


        Astea au fost favoritele lunii Mai. Să sperăm că Iunie nu o să fugă și ea de mine, și că o să îmi lase mai mult timp să îmi aleg favoritele.
                                                                                                                                 Pupici, Rox





2 comentarii:

  1. Chiar vroiam sa imi iau un eyeliner negru si nu stiam ce sa aleg.O sa ma inspir de la tine si o sa-l incerc pe cel de la Oriflame.Nu l-am incercat pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur să văd că îți sunt de folos :) Acum am în teste un tuș cariocă de la Essence.
    Sper să îți placă!
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere