miercuri, 11 iunie 2014

Oja săptămanii #6

  Hey!
  Azi vreau să vă arăt oja care mi-a bucurat unghiile în ultimele patru zile. Din păcate azi trebuie sa o șterg, deoarece s-a ciobit pe două degete :)
  Oja despre care vă vorbesc este Flormar Jelly Look în nuanța Turquoise Green, o nuanța absolut superbă, în opinia mea :D
  O să încep prin a vă spune că ador această nuanță, mai ales acum în plină vară, că sincer vorbind nu cred că aș folosi-o iarna, dar în acest moment mi se pare nuanța perfectă.
  Vă spuneam puțin mai sus că azi e a patra zi de la aplicare, iar pentru mine trei-patru zile de rezistență înseamnă ceva. Și dacă tot spun că îmi place așa mult m-am gandit să vă arăt și vouă, așa că am făcut câteva poze.


  Singura problemă pe care o am cu această ojă e faptul că are o textură destul de groasă, mă rog, nu asta e problema propriu-zisă, ci faptul că dacă din greșeală ating suprafața unghiei cu ceva mai dur rămân urme. Și nu, nu mă refer imediat după aplicare, ci mereu. E destul de enervant!
  Cum vi se pare nuanța mea văratică? Ați purta o nuanță de genul acesta?
                                                                                                                                        XOXO, Rox

3 comentarii:

  1. Ce manichiura frumoasa ai...Te invidiez!! :)) de vreo trei saptamani incoace,trebuie sa imi tai unghiile scurt de tot.Nu stiu de ce,dar au inceput sa se rupa :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc! Și ale mele erau relativ scurte, doar că am forma unghiei mai alungită :). Mie mi se exfoliază mereu, mai ales dacă nu le dau cu ojă sau cu un lac, cred că e de la acetonă... Poate dacă iei suplimente de vitamine te ajută.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere