sâmbătă, 11 octombrie 2014

Achiziții recente #2

   Hello!
   După cum vă spuneam și ieri în ultima perioadă mi-am cumpărat câteva lucrușoare pe care sunt foarte nerăbdătoare să vi le arăt! Mi-am cumpărat evident mai multe produse de make-up, câteva hăinuțe, am mai și primit câte ceva și tot așa am ajuns să strâng destul de multe, zic eu (asta am realizat azi când le-am strâns pe toate la un loc ).





   O să încep ca de obicei cu hainele și cu câteva accesorii, asta pentru că sunt mai puține.
   Înainte să înceapă școala, am fost cu Roxănica în Jupiter să își cumpere haine, iar apoi în Auchan pentru rechizite. Atunci am fost foarte cumințică și chiar am surprins pe toată lumea, prin faptul că, nu am intrat, nici măcar să mă uit, în Sephora. Mi-am cumpărat totuși, de la H&M o bluziță. Am vrut să îi fac o poză, dar este la uscat, așa că am furat o poză de pe site-ul lor, dar pentru că nu am găsit pe site și culoarea pe care o am eu, am adăugat si o poză cu mine imbrăcată cu ea :D
   Îmi place tare mult, este lărguță, comfortabilă și a costat doar 40 de lei :)
   Tot atunci mi-am mai cumpărat și o pereche de blugi, iar în altă repriză de cumpărături, un sutien, pe care l-am găsit la reduceri. Blugii au fost 100 de lei, iar sutienul 20.


   Tot de la H&M am vrut să îmi cumpăr un set de cercei (4 perechi), dar toată lumea ,,Vai Roxana, dar tu ai atâția cercei de argint, și nici măcar nu îi porți, de ce să dai banii pe ăștia? " So, am renunțat, dar cineva a fost foarte atent la ei, iar a doua zi i-am primit cadou de Sf. Maria (mică) de la prietenul meu.


   La Orsay am prins reduceri și am găsit un plovăraș tare drăguțel la 25 de lei, din păcate și el este la uscat, dar am găsit o poză pe care am reușit să o decupez :D


   Eu puțin măricel, dar o mărime mai mică ar fi venit prea strâns pe mine, și nu am tocmai un corp de top model încât să îmi permit să port haine care să stea lipite de mine.
    Mai am să vă arăt un ceas, primit de la draga de mami, iar apoi trecem la următoarea categorie! Un ceas pe care eu una îl ador!


   Dacă trecem la make-up vreau să încep cu două, două rimeluri, despre unu pot să spun că îl detest, iar despre celălalt pot spune că este destul de ok. Nu o să vă spun care cum este, vă las să ghiciți!


   Deci avem un Astor, Play it Big și deja celebrul Rimmel cu ulei de argan, Wonderfull. Nici unul nu m-a dat pe spate, dar unul dintre ele este absolut inutil! Cel de la Astor a costat 28 de lei ( Emag), iar pe cel de la Rimmel l-am luat la ofertă (cred ) cu 19 lei.
   O să continui cu Astor-ul căci mai am două produse de la ei, ambele găsite la reduceri în Auchan. Este vorba de Seductive Codes, gelul transparent de sprâncene (10 lei) și un creion de ochi Eye Artist Kajal (8 lei) , nuanța Earth Shimmer.


   
   Mi-am cumpărat și fondul de ten Infallible, de la L' Oreal, și mi-am recumpărat CC Cream-ul Elmiplant.


   Pentru că iubesc Essence, nu puteam să trec pe lângă un stand de-al lor și să nu cumpăr nimic :D așa că am luat cu mine acasă două farduri de pleoape (10 lei/ buc) party all night și vanilla milkshake, un creion retractabil de ochi (8 lei) în nuanța Tu-tu-touquoise + una bucată pensulă de ochi (6 lei)


   Tot de Sf. Maria am primit de la Roxănica un tuș Glam' Eyes de la Rimmel London, și da, mă cheamă și Maria :D, de fapt Anamaria, dar nu mai contează :))


   Îmi doream de mult timp un ondulator de gene așa că mi-am cumpărat unul la un preț destul de rezonabil (15 lei) din Auchan. Am găsit tot la reduceri o ojă L' Oreal, Sky Fits Heaven, la 5 lei, iar de apă micelară aveam nevoie.




   Am trecut și pe la Sephora de câteva ori, prima dată pentru că trebuia să îmi ridic cadoul primit la concursul Salvatore Ferragamo și cadoul aniversar. Totuși îmi era rușine să le cer pur si simplu, așa că am ajuns să cumpăr compulsiv un tuș aflat la reducere. 


   Trebuie să recunosc, regret că l-am cumpărat, asta doar pentru că nu l-am folosit decât ca să vad cum arată rozul acela, iar după 5 minute m-am demachiat.


   Nu-i așa că e adorabilă sticluța primită? Am fost puțin dezamăgită de organizarea proastă a concursului, dar hei, tot ce e pe gratis e bun! 
   Cadoul meu aniversar a fost o baghetă cu 4 lucuiri de buze, destul de drăguțe nuanțele, dar cred că o să le pasez Roxanei pentru că eu nu sunt mare fană a luciurilor.


   Am mai făcut două călători la Sephora și mi-am mai cumpărat 3 chestiuțe.


   Soluția de curățat pensule era un absolut must!


   Oja era la reduceri, adică efectiv striga la mine să o iau acasă :)) A costat 6 lei, iar nuanța este Milk Chocolate Chunk.

   A mai rămas de la Sephora primer-ul, ei bine de când îmi doream eu primer-ul ăsta!


   Tot nu l-am găsit în varianta normală, dar la cum am tot văzut pe YT Porefessional in sus, Porefessional în jos am zis că trebuie neaparat să îl am, chiar și doar în varianta mică.

   Am ajuns și la Marrionaud și mi-am cupărat cel mai frumos blush de toamnă (de fapt e superb indiferent de anotimp)! 


   Exact, Cabana Boy de la The Balm! Perfecțiune într-un blush!

   Încă nu am terminat, nu știu de ce dar am impresia că ar fi trebuit să împart aceasă postare în două.
   În cazul în care nu ați observat, nu v-am arătat nici un produs de buze. Am și d'astea, stați liniștite :))
  

   Deci avem un Just Bitten Kissable de la Revlon, în nuanța Crush, l-am găsit tot la reduceri, dar la cât am căutat unul putea să fie si la preț triplu că tot l-aș fi luat! Mai avem un ruj de la NYX Matte, Bloody Mary (27 de lei) un Baby lips, și un Rimmel London, nr. 104. Actually mai aveam un rujuleț de la Rimmel nuanța 03, pe care nu pot să îl mai găsesc pe nicăieri. L-am cautat peste tot, iar dacă nu o să îl găsesc o să îl recumpăr. Oare să îl fi ascuns Mițica pe undeva? Sub pat l-am căutat deja (căci are obiceiul de a ascunde lucruri sub pat), și pe după dulap.Oare își face ea boticul cu el sau l-am scăpat eu pe undeva?
   Azi am primit coletul de la The Makeup Shop, unde în afară de la rujulețul NYX aveam și :


   Miracle Complexion Sponge de la RT, eram tare curioasă să îl încerc :D
   Dacă ați citit postarea mea de ieri vă spuneam că de ziua mea m-am răsfățat cu două lucruri pe care mi le doream de multă vreme. Primul este o geantă de la Stradivarius, micuță, simpluță, care m-a cucerit de ceva timp, dar totuși am plecat mereu fără ea din magazin. Nu și de această dată, de fapt inițial am plecat fără ea, dar m-am întors mai târziu hotărâtă să o cumpăr, nevermind, acum e a mea!


   Iar al doilea lucru, ei bine, las pozele să vorbească!



   Yep! Delicioasa Chocolate Bar de la Too Faced! 
   Acum că am terminat realizez că postarea mea s-a lungit mai mult decât mă așteptam eu, sper să nu vă fi plictisit! 
   Aș fi tare curioasă să aflu voi ce v-ați mai cumpărat în ultima perioadă sau ce lucrușoare aveți în wishlist, așa că îndrăzniți să lăsați listuțele de cumpărături la comentarii!
   Vă pup și ne revedem curând!






















8 comentarii:

  1. Ma bucur pentru ca de ziua ta ai primit ce ti-ai dorit! Eu folosesc buretelul de la RT de multisor, imi place tare mult, am si scris despre el! Abia astept sa vad un review la paleta de la Too Faced!!! :D Te pup, sa le folosesti sanatoasa!

    www.makemeup28.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Părerea ta despre burețel a contribuit în oarecare măsura la cumpărarea lui :D
    Mulțumesc mult și sincer și eu de abea aștept să îi fac un review :))
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Wowww! Ce de produse! Sa le porti sau sa le folosesti cu placere :*
    Astept pareri despre the porefessional :D

    http://andrabeautyblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc!
    Despre The Porefessional mi-am format deja cât de cât o părere, dar vreau să îl mai testez puțin. O să urmeze cât de curând...
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ooo, dar ai cumparat destule ! Sa le folosesti cu placere ! Porefessional e si pe lista mea de cumparaturi, sper sa il iau acasa curand. xo

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulțumesc! Am cam cumpărat ceva, dar parcă tot puține par când sunt așezate toate la locul lor pe măsuță :))
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place tare mult bluza!Ai aici o multime de produse...nici nu stiu care ''imi face cu ochiul'' mai mult :)) Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulțumesc, și mie îmi place tare mult, a devenit favorita mea :D
    Pupicei :*

    RăspundețiȘtergere