duminică, 1 iunie 2014

Oja săptămânii #5

 Bună, dragele mele! Vreau în primul rând să vă urez la mulți ani, pentru că sunt convinsă ca in fiecare din noi încă se găsește un copilaș :) Apoi vreau să vă urez o vară cât mai frumoasă!
  Azi, finally, mi-am pus la ,,treabă" recentele ,,jucării" cumpărate, si anume două din ojele de la Essence pe care le-ați văzut aici. Practic cea care primește titlul de oja săptamânii este off to miami!, nume care inevitabil mă duce cu gandul la mare :)
  E o nuanță tare draguță, cu un finish foarte, foarte glossy. S-a aplicat frumos în două straturi, pot spune că sunt mulțumită până acum de ea, urmează să vedem cum se descurcă la capitolul rezistență.
  După cum puteți observa, am ,,păstrat" o unghie și pentru  Always in my mint, asta pentru ca eram tare curioasă să văd cum se așează pe unghie. Eu am aplicat-o in două straturi, deși pentru rezultate mai bune ar mai fi fost nevoie de un strat. Eu nu am mai avut rabdare și pentru al treilea. 
 Pot spune că aceasta ojă e mai pretențioasă. Am impresia că textura e prea moale si periuța prea rigidă. Nu vrea să se așeze frumos și pace. Nu cred că o să o folosesc atât de mult. Îmi pare puțin rău pentru că îmi place tare mult nuanța.
  În ultima perioadă am devenit tare obsedată de oje :) Adica îmi plac ojele de când mă știu, dar acum vreau din ce în ce mai multe, cât mai colorate. Acum spre exemplu îmi doresc câteva nuanțe Nicole by OPI, câteva oje texturate si trebuie neaparat să pun mâna pe China Glaze What a Pansy, care arată cam așa:
  Voi ce oje ați mai cumpărat in ultima perioadă sau ce oje aveți in wishlist?
                                            
                                                                                                                                      XOXO, Rox

4 comentarii:

  1. Ce frumoasa e culoarea ojei de la Essence, imi place foarte mult :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Și mie îmi place, e foarte văratică, sau cel puțin așa mi se pare mie :)
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  3. O am si eu. Dupa prima zi (!!!) mi-a sarit de pe cateva unghii. Nu de pe una, dupa mai multe.. Dezamagire. :-<

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă te referi la Essence, nu știu ce să zic, eu sunt la a treia zi și de abia azi mi s-a ciobit, doar la o unghie :)
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere