marți, 21 octombrie 2014

Ruj Rimmel London by Kate Moss

     Hey!
   Azi o să vă povestesc despre un ruj tare drag mie. Dacă mi-ați citit postarea cu achiziții recente, atunci înseamnă că vă amintiți că spuneam că mi-am cumpărat 2 rujuri de la Rimmel, iar pe unul dintre ele nu reușeam să îl găsesc. Ei bine, l-am găsit, și da Mițica era întradevăr micul hoț :)
   Se pare că a reușit să îl rostogolească sub canapea :)) Din fericire l-am găsit, și sunt tare bucuroasă, căci este unul din rujurile mele favorite din acest moment!


 
   Dacă mă citiți frecvent stiți că eram în căutarea unui nude perfect. Pot să spun că l-am găsit în acest ruj! Nu e chiar perfecțiunea, dar momentan este prefreratul meu și momentan pot să spun că am încetat să mai caut nude-uri.
   Dacă nu mă înșel, pe acesta l-am comandat de pe Emag. Rujurile acestea cu ambalaj negru se presupune că sunt îmbogățite cu diamant negru și ar trebui să fie ,,lucioase". Este ușor lucios, nimic ieșit din comun, dar mie una îmi place exact așa cum e :D
 

   Este rezistent, hidratează puțin buzele, iar pentru 23 de lei cât am dat eu pe el este un ruj extraordinar! Plus că este foarte probabil să le găsiți și la oferte. De ambalaj, nu mai zic nimic, căci toate cred că ați vazut măcar odată unul, și da este un ambalaj mult mai drăguț decât cel al rujurilor normale Rimmel (cel puțin eu nu sunt fană a acelor ambalaje).
   Nude-ul meu este nuanța 03. Inițial când am căutat swatch-uri nu am crezut că o să mi se potrivească nuanța, dar bine că l-am comandat, e perfectă!


   
   Am stat puțin în cumpănă dacă să vă arat și o poză cu fața mea întreagă, dar până la urmă, de ce nu?


   Voi ce părere aveți despre rujurile Rimmel? 
                                                                                                   Pupici, Rox



   

4 comentarii: