marți, 11 noiembrie 2014

Produse consumate#2

     Hello!
   A trecut ceva timp de la prima mea postare de acest gen, și în mod normal ar fi trebuit să se strângă mult mai multe produse, dar din obișnuință multe ambalaje au ajuns la gunoi. De câteva săptămâni a venit și ideea salvatoare, și anume o plasă transparentă primită cadou de la H&M. Astfel în fiecare zi voi da cu ochii de produsele consumate până atunci, și îmi voi reaminti să nu le mai arunc la gunoi.
   Acestea fiind spuse, aș vrea să încep cu produsele, căci nu aș vrea să mă întind prea tare :D


   O să încep cu produsele de păr, la această categorie am trei ambalaje prezente și multe care au tras chiulul :)


   Am terminat 2 șampoane de la Head&Shoulders, bune, dar nu wow, dar dacă ar fi să aleg dintre cele două l-aș alege pe cel cu mere, pentru miros, evident!
   Balsamul de la Garnier nu mi-a placut aproape de loc, nu simțeam că face nimic pentru părul meu, motiv pentru care nu o sa îl mai recumpăr.
*
Geluri de duș am și mai puține să vă arăt, dar asta doar din cauza faptului ca am prostul obicei să încep mai multe odată și așa ajung să termin o sticlă mai greu. Acum spre exemplu am 4 începute în baie. Să vă arăt nu am decât două, și anume :



    Unul de la Oriflame din gama Milk & Honey și unul Nivea Pure Fresh. 
    Mi-au placut mult amândouă, totuși cel de la Oriflame parcă nu a facut așa multă spumă, dar lăsa pielea mai hidratată. Pe cel de la Nivea l-am folosit mai mult când încă era cald afară și parcă mă răcorea cu mirosul lui fresh.
*
   Am terminat și câteva deodorante :


   Sunt o mare fană a deodorantelor Dove, mereu le recumpăr și niciodată nu mă dezamăgesc, dar din când în când vreau să încerc și altceva, și bine că fac și lucruri din astea, căci altfel nu aș fi putut să vă spun cât de minunat este cel de la Lady Speed Stick. Protejează și are un miros super, care persistă mult timp. Și cel de la Nivea mi-a plăcut, dar nu atât de tare, aveam impresia că nu mă protejează la fel de bine ca restul.
*
   Următoarele produse despre care vreau să vă vorbesc sunt câteva produse de demachiere.


   O să încep cu demachiantul de la Bioten cu miere și gălbenele care a fost un demachiant bun la vremea lui. Îmi amintesc cât de mult îl iubeam, l-am recumpărat mereu și mereu câțiva ani la rând. Dacă vă întrebați ce s-a întâmplat cu el, ei bine am descoperit loțiunile micelare. Dacă nu ar fi fost ele, probabil îl recumpăram în continuare.
   Loținea micelară de la Ivatherm (v-am mai povestit despre ea aici ) a fost prima de acest gen pe care am avut-o și deocamdată rămâne și cea mai bună. Nu am ajuns să o recumpăr din cauza dorinței mele de a le încerca și pe celelalte, dar și din cauza prețului mai ridicat.
   A doua cumpărată a fost cea de la Garnier, care pot să zic că mi-a plăcut destul de mult, având în vedere că am o a doua sticluță începută :)
   După ce am terminat-o pe cea de la Garnier, am zis să încerc și apa micelară de la L' Oreal. Nu pot să spun că mi-a plăcut. Îmi lăsa fața ușor lipicioasă după demachiere și sistemul de dozare mă exaspera pur și simplu! Gaura prin care iese produsul e mult prea mare, și nu doar odată m-am trezit cu discheta ,,inundată", ca să nu vă mai povestesc de momentul în care un sfert de sticlă mi-a curs pe parchet :)) Dacă nu vrei să faci risipă cu acest produs trebuie să fi extrem de atentă! Având în vedere toate aceste lucruri m-am hotărât să mă întorc la cea de la Garnier.
   Despre dischetele de la Marrionaud v-am vorbit și în favorite, le ador! Le-am și recumpărat deja :D
*
   Pentru următoarea categorie am fotografiat doar 3 produse, ele în realitatea au fost consumate mai multe, este vorba de alte produse de fața.


   De la Bioten am terminat trei cutiuțe cu cremă de fața, aceasta cu miere și cimbrișor prezentă în poză și două cu miere și gălbenele. Am făcut o mare greșeală când am ales-o pe asta pentru ten mixt, nu mi-a plăcut deloc! Nu îmi hidrata fața nici un pic, din contră chiar simțeam o senzație de uscăciune după aplicare. Cele cu miere și gălbenele mi-au plăcut, ca de obicei, deja am o altă cutiuță începută.
   Crema de la L'Oreal Triple Active, a fost o cremă bună, care mi-a plăcut și am luat în calcul să recumpăr, doar că nu am mai găsit-o la mine în oraș, dar am de gând să o caut când mai merg la cumpărături în Pitești.
   Gelul de curățare Elmiplant cu extract de gutuie a fost ca o gură de aer proaspăt pentru tenul meu. Mi-a plăcut tare mult, am văzut o diferență la nivelul tenului de când îl folosesc și l-am și recumpărat. Totuși, la fel ca în cazul apei micelare de la L'Oreal sistemul de dozare primește un minus, și cu acest produs trebuie să fi atentă dacă nu vrei să faci risipă.
*
   Ultima categorie de produse care se îndreaptă spre gunoi, poate și cea mai interesantă ar fi categoria produselor de make-up.


   Primul produs terminat este fondul de ten Affinitone Minerale de la Maybelline, căruia i-am făcut și un review în trecut, am reușit să termin o sticluță, însă mai am una pe jumătate goală. Sper să reușesc să o golesc și pe cealaltă.
   CC Cream-ul de la Elmiplant este un produs excepțional, așa că imediat ce am terminat un tub mi-am achiziționat altul. Poate o să îi fac un review, cine știe :)
   Ce greu îmi este să mă despart de rimelul de la Yves Rocher! Cu siguranță cel mai bun pe care l-am încercat. Dacă doriți să vedeți mai multe despre el găsiți o postare dedicată aici.
   Tușurile Very Me de la Oriflame mi-au plăcut destul de mult, doar că în ultima perioadă nu le-am mai folosit așa des. De acesta trebuie să mă despart pentru că am observat că a prins un miros tare ciudat.
   La fel ca și tușul cutiuța Tender Care a căpătat și ea un miros bizar, așa că m-am hotărît să o arunc. Oricum, ce e drept era aproape goală. Cred că voi mai recumpăra acest produs undeva în viitor, deoarece mi-a plăcut destul de mult.
   Tușul de la Essence îl arunc deși mai are mult produs în el, dacă mi-ați citit această postare știți deja ce părere proastă am despre el!

   Cam astea au fost toate produsele pe care le-am terminat eu în ultima perioadă, sper să fiu mai responsabilă și să reușesc pe viitor să nu mai arunc la gunoi ambalaje goale (deși asta ar trebui să se întâmple cu ele în mod normal) și să reușesc să vă arăt tot ce consum.
   Voi ce produse folosiți? Aveți vreun produs pe care vreți să mi-l recomandați?
                
                                                                                               Pupici :*









4 comentarii:

  1. Si mie imi plac produsele de la Bioten si am incercat si apa micelara Sublime Soft, iar eu am o parere buna despre ea! Despre CC Cream-ul de la Elmiplant am auzit atatea lucruri bune incat vreau si eu sa-l incerc. Am vazut in magazine un pachet promotional format din CC Cream si servetele demachiante de la Elmiplant 16 lei! Mi-a placut mult articolul! Te pupacesc :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Îl prefer pe cel de la Garnier, iar CC Cream-ul merită, cel puțin mie îmi place mult :)
    Pupi :*

    RăspundețiȘtergere
  3. CC-ul nu-mi place deloc! In privinta apei micelare de la L'Oreal aceeasi impresie am avut-o si eu si cre' ca s-a terminat si asa de repede ca a curs asa de mult de fiecare data.. Am dat si pe birou de cateva ori. Cea de la Garnier e foarte, foarte buna! Demachiantul de la Bioten e printre preferatele mele dar nu acesta, ci cel verde. Oricum, ai avut spor la terminarea produselor :)) Te pupi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie îmi place mult apa de la Garnier, deja trebuie să mai îmi cumpăr o sticluță :D
      Te-am pupat :*

      Ștergere