miercuri, 6 august 2014

Achiziții recente (reduceri peste reduceri)

  Hei!
 După cum sugerează și titlul, azi o să vă arăt ce mi-am cumpărat, ce am primit sau câștigat în ultima perioadă. Am să vă arăt câteva hăinuțe, câteva accesorii, câteva produse de make-up și câteva de îngrijire. Nu sunt foarte multe, majoritatea din cele cumpărate au fost luate la reduceri, deci nu am cheltuit prea mulți bani :)


  Cred că o să încep cu hainele, căci la ele nu este prea mult de zis. Sunt cumpărate în zile diferite, și bineînțeles toatee sunt cumpărate la preț redus. 
   Primele două tricouri pe care vreau să vi le arăt sunt ambele albe, ambele cu dantelă pe spate. Ele nu sunt cumparate cu reducere, dar având în vedere că le-am cumpărat din Dragon la fabulosul preț de 10 lei (bucata) nici nu mai era nevoie de vreo reducere.


   Trebuie să recunosc că primul îmi place mai mult, deși când le-am cumpărat cel de-al doilea era preferatul meu...
   Am trecut pe la Kenvelo luna trecută și am ieșit cu un tricou simpluț și drăguț care m-a costat 15 lei. Pentru că am văzut reduceri și la articolele masculine, nu m-am putut abține să nu îi cumpăr și prietenului meu un tricou (pe al lui nu l-am pozat, dar vă pot spune că a costat 25 de lei).
   

  Cum Kenvelo este foarte aproape de Meli Melo în Pitești, am dat o fugă si pe acolo. Evident că aveau și ei ceva reduceri, așa că nu am putut să ies fară să cumpăr ceva.


  Și anume o curelușă (15 lei/ 50% reducere), un set de 2 bentițe, una înflorată și una simplă (12 lei) si două agrăfioare tare, dar tare dragălașe, din dantelă roz pudrat cu margeluțe albe (6,5 lei/ 50% reducere). 
  -A se observa că am o nouă pasiune pentru dantelă.-  
  Aveam nevoie mare de o pereche de blugi închiși la culoare, simpli. Și i-am găsit la Berska, tot la reduceri :D Nu știu de ce, dar majoritatea pantalonilor/blugilor îi cumpăr de la Berska.


  Fac parte din colecția lor de cropped jeans, dar eu fiind mică de înălțime îmi vin cum ar trebui să îmi vină o pereche normală de blugi și au costat 40 de lei.
  De la Stradivarius m-am ales cu două bustiere una roz și una neagră cu bulinuțe. Eu le-am găsit la set, la 19 lei. De mult îmi doream unele, dar trebuie să recunosc că aș fi preferat unele cu bretele.


   La secțiunea de make-up o să încep cu Sephora, deoarece de acolo am cumpărat cele mai multe și au și ei niște reduceri destul de mari, valabile până pe 31 august.
   La Sephora am fost în două zile diferite, în prima zi am fost ,, pregătită" cu listuță de acasă, dar știți că învoiala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Așadar am cumpărat următoarele:


  Un anticearcăn, aflat pe listă (18,9 lei) , pe care l-am folosit deja destul de mult și pot să spun că îmi place


  Un fond de ten mineral (22,5 lei) care era și el pe listă, dar era doar pentru că a fost vândut sub ,,denumirea" de pudră. Adică atât în lista online cu reduceri, cât și în magazin era prezentat ca o pudră pulbere, nicidecum ca fond de ten. Regret tare mult că l-am cumpărat, deoarece nu îmi doream un fond de ten. Și da, știu, greșeala mea, aș fi putut să fiu puțin mai atentă și să mă uit pe ambalaj, dar asta nu s-a întâmplat în minunata lume a Roxanei.
  

  Această minunăție de ruj nu era la reduceri, dar chiar îmi doream să încerc un ruj de la ei. A costat 49 de lei, și nu regret că l-am cumpărat.
  Vă spuneam că planurile mele de cumpărături nu s-au potrivit cu ce am ajuns să cumpăr, asta pentru că multe chestii pe care le căutam nu le-am găsit.Cum ar fi un rimel, câteva creioane de buze, un bronzer și primerul Porefessional  de la Benefit. 
  Pentru că îmi doream foarte tare primerul, tipa de acolo (foarte drăguță de altfel) a încercat să îmi arate câteva variante pentru minimizarea porilor, printre care si pudra de la Too Faced Primed&Poreless. Nefiind convinsă să o cumpăr, a fost extrem de drăguță și mi-a oferit o mostră mai mult decât generoasă de produs.


  Ca să vedeți despre ce vorbesc am făcut o poză comparativă:


  Cu siguranță după terminarea ei (o folosesc zilnic de doua săptămâni și încă mai am mai mult de jumate) o să o cumpăr.
  La o distanță de 5 zile, am mai făcut o mică vizită la Sephora din care m-am ales cu alte două produse.


  Bronzerul din colecția Diva Carioca, Sol Del Rio, era și el la reduceri, așa că l-am cumpărat degrabă cu 39,5 lei. Este imens!
  

  Deși nu aveam nevoie de el, mi-am cumpărat și un ser hidratant, tot de la reduceri, tot la 39,5 lei.
  -Observ că postarea asta devine mult mai lungă decât mă așteptam eu să fie, dar mai am doar puțin până la final, așa că sper că nu v-am plictisit-
  By the way, am o mică nelămurire cu cardul de la Sephora, nu cumva la a patra zi de cumpărături trebuia să fie înlocuit cu cel Black? Întreb, deoarece acum realizez că am trecut cu mult de patru zile de cumpărături, dar nimeni nu m-a anunțat că ar trebui schimbat.Oare trebuie să solicit eu schimbarea lui? Știe cineva detalii?
  Din categoria lucrurilor câștigate ar fi mult prea iubitele mele pensule :


  Ei bine, da! Sunt mult prea fericita posesoare a unui set de pensule Real Techniques, și asta datorită minunatei Mihaela Oarnă, căreia vreau să îi mai mulțumesc încă odată pentru concursul organizat. 
  Ar mai fi câteva lucruri de arătat, dar nu vreau să o lungesc prea mult, așa că rămâne pe altă data :)
  Dacă doriți să fac un review la unul din aceste produse, aveți propuneri, critici sau pur și simplu vreți să mă salutați puteți să îmi trimiteți un mail la cret.roxana@gmail.com .
  De asemenea mă gasiți și pe Instagram @beautyandfeelings .
                                                                                                                                      Pupici, Rox
  

  






4 comentarii:

  1. Să le folosești cu plăcere! Mă bucur să cunosc oameni care câștigă pe bune la concursuri! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere! Ti-ai luat ceva lucruri. Sincera sa fiu, mie mi s-a comunicat in legatura cu cardul de fidelitate negru si mi s-a zis ca in maxim o luna ar trebui sa il primesc in posta si daca nu, sa merg in magazin sa anunt. Bine a fost, l-am primit in maxim 2 saptamani!

    http://frommwithloveblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc!
    Am rezolvat problemuța cu cardul, el era deja transformat în black și urmează să îl primesc prin poștă, la fel cum mi-ai spus și tu :D
    Pupicei :*

    RăspundețiȘtergere