vineri, 22 august 2014

Sol De Rio bronzer - Sephora

   Bună, dragele mele!
  Acum puțin timp vă prezentam pe blog câteva produse care au intrat recent în micuța mea colecție. Printre ele se afla si bronzer-ul Sol de Rio. Am stat puțin (mai mult) să mă gândesc dacă să vi-l prezint în detaliu sau nu. Mi-a dat ceva bătăi de cap, asta pentru că face parte din ediția limitată, de vară, Diva Carioca/Agua de Rio.
  Având totuși în vedere că încă se găsesc produsele în magazine, am decis să vă fac totuși cunoștință. So, dragele mele, el este superbul Sol de Rio :


  Mi-am dorit destul de mult un bronzer, asta pentru că nu aveam unul individual, toate pe care le aveam până atunci fiind în paletuțe. Mare mi-a fost bucuria când am primit mail-ul cu reducerile de vară de la Sephora și am văzut că au și un bronzer la reducere. 
  Toate bune și frumoase până am ajuns în magazin și am constat că nu îl mai aveau în stoc, așa că am plecat cu alte produse, renunțând la bronzer. A doua oară a fost cu noroc, asta pentru că uitându-mă prin magazin, fără să vreau ceva anume, am observat că produsele din colecția nouă erau reduse la preț, inclusiv acest gigantic bronzer, așa că l-am înfășcat în grabă!
  Are o textură frumoasă, nu este prăfos și are un miros foarte discret. Un alt lucru care îmi place mult la el, în afară de textură și ambalajul frumos colorat, este oglinda imensă pe care o are.


  Este un bronzer mat, fără pic de sclipici în el, lucru care îl face perfect pentru conturat. Eu nefiind în mod normal cea mai albă persoană, iar acum și bronzată puțin, îl folosesc pentru a obține un contur discret sub pomeți și pe lateralele nasului. Pentru mine, pot spune că e perfect. Nu voiam nimic prea nebunesc, prea puternic.


  Pentru a obține acel efect discret despre care vă vorbeam folosesc pensula de setting de la Real Techinques, este suficient de pufoasă și are dimensiunea perfectă pentru așa ceva :D
  De rezistat, rezistă o zi întreagă fără probleme, este ușor de blenduit, ce să mai, fără doar și poate este un produs bun, iar pentru cât de mare este își merită toți bănuți, cu reducere sau nu!


  I mean... E aproape cât fața mea :))
  Am încercat să fac și câteva swatch-uri să vedeți nuanța, dar m-am chinuit ceva să găsesc o zonă pe mână,  unde să nu fiu exagerat de bronzată. Intr-un final după multă chinuială, iată și rezultatele :



  Cam atât pentru astăzi, exceptând o ultimă întrebare : Nu aveți și voi impresia că vara asta a cam zburat pe lângă noi?
                                                                                                                                                                                            Pupici, Rox






  



    


6 comentarii:

  1. Îmi place review-ul tău, mă faci sa dau o raita prin Sephora, dacă îl mai găsesc, sa-l studiez puțin! 😃 mai avea și alte nuanțe? Preferatul meu e Tot Faced - Chocolate Soleil! Pupici 😙

    RăspundețiȘtergere
  2. Alte nuanțe nu cred că are, din păcate.
    Eu cel de la Too Faced nu l-am încercat încă, dar sper să pun mânuța pe el în curând, am văzut că e foarte lăudat.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am prins acel bronzer la reducere. Intr-adevar, isi face bine treaba. Pentru 23 de lei nici nu se pune problema. Oglinda mare ma ajuta sa realizez uneori machiajele. Sincera sa fiu, nu stiu daca doar mie mi se par putin prafoase produsele lor.
    Ma bucur ca te-am descoperit! Imi place felul cum scrii, motiv pentru care te voi mai vizita!
    http://frommwithloveblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc pentru aprecieri :*
    Și eu tot la reduceri l-am prins, doar că la mine reducerea a fost mai mică.
    În opinia mea fiind o pudră e inevitabil să nu fie puțin prăfoasă, iar puțin e, dacă era mai mult, atunci aveam o problemă :D
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bine suna acest bronzer :) Pare asa mai de vara :)) Eu am unul tot de la ei, pe care l-am cumparat prin aprilie. Are aceeasi cantitate doar ambalajul difera (al meu e in ambalajul clasic). Am dat 66 lei din ce imi aduc aminte, dar nu imi pare rau. Isi merita fiecare banut!

    http://andrabeautyblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, ambalajul e mai văratic, dar asta nu mă împiedică să îl folosesc mereu :D
    Să îl folosești cu plăcere :*

    RăspundețiȘtergere