joi, 22 mai 2014

Benzi depilatoare pentru fata - experienta

 Buna dragele mele!
Am azi pentru voi o poveste tragico-comica.

 Nu, nu este un review la benzile depilatoare, este, sa zicem, o povestioara funny.
Mustacioara noastra, a tuturor, nu ar trebui sa fie un subiect tabu, nu? Toate avem, unele sunt mai norocoase si e mai ,,blonduta", si mai putin vizibila, altele nu. Unele din noi nu sunt deranjate de acest aspect, iar altele folosesc diferite metode sa scape de ea. Eu intru in categoria ,,nu foarte vizibila" dar as face orice sa scap de ea. Am incercat diverse metode, de la penseta la ceara, initial calda, si in ultimul timp benzi, asta pentru ca mi se pare mult mai comod.
 Si acum povestea amuzanta. Acum doua zile am fost ca tot omu' la magazin, si printre altele am cumparat o cutie de benzi, dupa ce am stat o jumatate de ora sa decid care ar fi mai potrivita. In trecut am folosit de la diverse firme, nu am prea tinut cont ce si cum. Acum am zis sa le aleg, si am ajuns la unele fara parabeni si coloranti, cu unt de shea si rozmarin, special concepute pentru pielea sensibila. Toate bune si frumoase. Azi, de dimineata, dupa ce am iesit din dus, am vrut sa le pun in ,,functiune", sa vad ce au diferit fata de restul, iar surpriza mea a aparut inainte sa apuc sa le folosesc :)
  Diferit fata de restul cumparate pana acum era faptul ca benzile mele erau, de aceasta data, inexistente! I mean, seriously?! Am intors cutia aia pe toate partile si in toate directiile. Am cautat in cutie, sub cutie, chiar si in geanta, ma gandeam ca poate exista o sansa sa fi cazut pe acolo, desi eu nu deschisesem cutiuta ,,magica" pana acum. De nervi am aruncat cutia, apoi am mai ridicat-o sa ma mai uit odata, poate - poate nu am vazut eu bine, adica m-am facut singura si chioara.
 Nu... Nu era nimic in cutie in afara de servetele. Au fost macar amabili si mi-au dat servetele. Nu ma intelegeti gresit, nu e vorbe de bani, ca nu au fost asa scumpe, adica nu mor de 12 lei, dar nu mi se pare normal sa dau nici macar un leu pe o cutie goala, sau ma rog pe doua servetele! Nu mi se pare normal si nici corect, dar nu o sa numesc firma, pentru ca nu sunt sigura ca e vina lor si nu vreau sa le fac reclama proasta degeaba.
 Nu pot sa inteleg ce s-a intamplat cu benzile de ceara. Sa fie o greseala de fabrica? Sa fie o chestie facuta de comercianti? Sa le fi furat cineva? Chiar nu stiu ce scuza sa gasesc... Poate e un nou model de benzi... invizibile?!
 M-am gandit sa fac si o poza sa va arata, cutia goala, dar de nervi am rupt-o.
 Nici nu stiu ce sa zic. Voi ati patit vreodata ceva asemanator?
                

2 comentarii:

  1. Probabil e vreo greseala de la ambalare.Au pus oamenii servetele si au uitat sa puna benzi.Nu cred ca s-ar pune cineva sa fure benzile din cutie.Cat de disperat sa fii?
    Nu am patit pana acum asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa ma gandeam si eu, dar ma gandesc sa iau in calcul toate posibilitatiile, ca nah.. vorba aia ,,hotul neprins e negustor cinstit".

    RăspundețiȘtergere