joi, 1 mai 2014

ELF- experienta, comanda, review

 Hello! Azi am decis sa povestesc experienta mea cu Elf, sa fac un mic review la paletuta cumparata si in final sa va spun impresiile mele legate de comanda si de produse. Fiind prima comanda la ei, nu mi-am achizitionat decat o paletuta si o pensula, dar asta o sa vedeti si in cele ce urmeaza :)
 Navigam destul de des pe site-ul lor, asta dupa ce am auzit lucruri bune despre ei, si dupa un timp am decis sa plasez o comanda. Am comandat impreuna cu mami, care si-a luat o pensula la fel ca a mea si un fard crema. Coletul a ajuns la noi in 2-3 zile si foarte entuziasmata m-am prezentat la posta (da, am facut marea prostie sa aleg transportul prin posta). Nu am mai asteptat sa ajung acasa sa deschid coletul, asa ca l-am desfacut in masina, cu greu, dar l-am desfacut. Si mare mi-a fost ,,uimirea" cand am observat in cutie praf, praf de fard din paletuta, cand am deschis paleta am crezut ca fac atac de cord. Doua pastilute erau sparte si imprastiate peste toate celelalte. Cu greu m-am calmat si am inceput sa analizez situatia, am vazut ca restul produselor sunt in stare perfecta. 
 Dupa ce am cugetat putin am ajuns la concluzia ca nu are rost sa o returnez, mi se parea prea multa bataie de cap, si mi-am dat seama  ca transportul a fost de vina. Asa ca am decis sa incerc sa o curat cat pot de bine si sa vad ce se poate salva. Si am ajuns la rezultatul asta:
 Cred ca se poate observa ca rujurile nu am reusit sa le curat prea bine, dar sunt ,,folosibile". Au trecut cateva luni de la comanda si a inceput sa imi para din ce in ce mai rau ca am ales transportul prin posta, pentru ca produsele au o calitate incredibila. Fardurile sunt pigmentate, nu sunt prafoase, si rujurile sunt incredibil de rezistente. Sincer nu ma asteptam la calitatea pe care o au datorita preturilor mici, care m-au facut initial sa fiu sceptica. O sa va pun niste poze mai jos sa vedeti ce frumoase sunt.
 Inainte de poze va spun ca am aplicat un singur strat, fara primer.

*
*

*

*



 Ma enerveaza extrem de rau faptul ca s-au spart cele doua culori, asta pentru ca paleta pare murdara si neingrijita, si nu prea suport lucrul asta. Imi place sa am lucrurile ,,bibilite", aranjate, mai ales ca am putine si as vrea sa arate impecabil, dar din pacate mai bine de atat nu am putut sa o curat. Stiu ca probabil cel mai bine ar fi fost sa o trimit inapoi, dar... Asta e!
 Despre pensula v-am mai zis cate ceva si aici, o ador, e moale, e densa, pana acum nu i-a cazut nici un singur fir, isi pastreaza forma dupa spalare, e perfecta!
 Cred ca o sa mai comand produse de la ei, dar cu siguranta o sa aleg transportul prin curier! Fiind valabil si pentru alte produse comandate online.
Sper ca voi nu ati avut parte de astfel de surprinze la comenzile online :) 
Ati achizitionat pana acum produse de la Elf? Ce parere aveti despre produsele lor?
                                                                                                                                 Pupici, Rox







2 comentarii:

  1. Eu de putinele ori cand am comandat de la ei am ales transportul prin curier. Vine si mai repede, vine si la camin (ca in buletin am adresa de Brasov si nu le pot primi la Bucuresti) si diferenta nu este foarte mare la pret :D. Pensulele mi-au placut de la ei, mai ales cele din gama Studio.
    Sa le folosesti cu placere! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. De obicei si eu aleg transportul prin curier, sincer nici nu stiu ce a fost in capul meu in momentul respectiv...Eu o ador pe a mea, si intentionez sa imi mai cumpar cateva pensule de la ei, mai ales ca am nevoie :D Multumesc :*

    RăspundețiȘtergere