miercuri, 14 mai 2014

Produse consumate#1

 Hello! De ceva timp am tot asteptat sa termin produse, sa pot sa fac acest gen de postare. Mai aveam cateva pe terminate, dar am zis ca nu mai are rost sa mai stau dupa ele si m-am hotarat sa fac postarea cu ce am adunat pana acum :)
 Sa trecem la subiect si sa va arat micuta mea armata care isi indreapta glorios pasii catre gunoi, nu?
 O sa va spun si doua-trei vorbe despre fiecare, si ca sa fie mai simplu, le-am grupat pentru cateva poze. Am zis ca nu are rost sa le fac individual, asa ca le-am grupat pe ,,categorii".
 In prima grupare o sa vedeti cateva produse pentru unghii si anume:
 3 oje si o acetona( de fapt erau vreo 4 sticlute de acetona, dar nu avea rost sa le inghesui pe toate)
  • Oja de la Miss Sporty am adorat-o! E acea oja albastru-pastel pe care o ador, si pe care neaparat trebuie sa o recumpar. A rezistat pe unghiile mele in jur de trei zile, se usuca rapid, arata superb, si mii de alte cuvinte de lauda. Am folosit-o muuult si bine, mai mult de jumatate de sticluta, dar din nefericire s-a intarit.
  • Oja gri inchis de la Oriflame am folosit-o de cateva ori, nu de prea multe. Mi-a placut nuanta, dar nu m-a dat pe spate. S-a intarit si ea si se indreapta acum spre cosul de gunoi.
  • A doua oja Oriflame, cea rosie, m-a dezamagit total! E foarte (de fapt a fost) ,,apoasa", rezistenta pe unghii aproape nula, pensula exagerat de subtire. Am folosit-o mai mult la modele.
  • Acetona si punct. Nu m-a dat pe spate, nu m-a dezamagit, e ok si atat. As incerca una mai blanda, mai ales ca au inceput sa mi se exfolieze unghiile in ultimul timp.
 A doua grupare o reprezinta cu mandrie produsele de ingrijire ale fetei:
  • Crema de fata pentru ten sensibil de la Bioten, e o crema ok, se absoarbe repede in piele si o hidrateaza frumos. As vrea sa incerc altele, mai ales ca pe asta o folosesc de cativa ani (cu mici intreruperi). Intre timp am mai cumparat una si astept sa o termin :)
  • Gelul pentru spalarea fetei de la Oriflame l-am folosit cu ceva intreruperi, din cauza unei probleme cu pielea, dar cat l-am folosit l-am iubit :) Sa nu va mai spun de miros... atat de fresh!
 Din urmatoarea grupare fac parte:

  • Gelul de dus Dove Purely pampering cu lapte de cocos si iasomie, oh my god! L-am adorat pana la ultima picatura. Mi-a placut atat de tare incat si-a gasit locul in preferatele lunii trecute. Miroase demential! Cu siguranta o sa il recumpar in viitor.
  • Crema de la Himalaya, miroase frumos, mi-a placut si textura, din pacate jumatate trebuie sa o arunc deoarece a expirat.
  • Cu samponul Head and Shoulders cu ulei de migdale am o relatie tare frumoasa. Imi place mult de tot, imi lasa parul moale, stralucitor si cu un miros tare frumos. E primul sampon de la ei care chiar imi place si l-am recumparat deja :)
 At last but not least:
  • Demachiantul de la Elmiplant m-a incantat cu mirosul lui fresh de gutuie, mi-a indepartat usor machiajul si i-am alternat folosirea cu unul de la Bioten (pe care inca nu l-am terminat). Mi-a placut mult, dar nu il voi recumpara, deoarece am descoperit si eu lotiunile micelare, si am deja o lista destul de lunga pentru viitoare achizitii.
  • Creionul de la Farmec, sincer nici macar nu stiu de unde il am, dar nu l-am folosit absolut deloc! Mina iese din el, e uscat, iar textura seamana cu cea a unui creion de desenat.
  • Un rimel no name, pe care l-am primit la o revista, l-am desfacut sa ma uit la periuta si care acum se duce la gunoi.
  • Si marea mea feblete rimelul Scandaleyes Retro Glam de la Rimmel, pe care l-am primit cadou de la iubitul meu, si care va spun sincer ca e unul din cele mai bune incercate de mine pana acum. Sunt sigura ca il voi recumpara, deoarece l-am folosit pana la ultima ,,suflare" si mi-a satisfacut toate cerintele.
  Cam asta a fost tot, sper ca v-a placut!
  Ati gasit ceva ce folositi in postarea mea?
                                                                                                                                    Pupici, Rox

6 comentarii:

  1. Samponul de la H&S este si preferatul meu! Si m-ai facut curioasa cu crema de fata de la Bioten, nu am folosit nimic de la ei pana acu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca vrei pur si simplu o crema hidratanta, e cea potrivita :) Si am mai zis ca pretul e pana in 10 lei? :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Gelul de dus de la Dove tare l-as incerca si eu. Cred ca ma duc zilele acestea sa mi-l cumpar, m-ai facut prea curioasa/ :)

    RăspundețiȘtergere
  4. intotdeuna am H&S in baie.....e cel mai bun, si orice sampon incerc tot la el ma intorc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru mine, asta e primul, care imi place, sper sa nu ma dezamageasca in timp.
      Pupici :*

      Ștergere