duminică, 13 aprilie 2014

About my day #1

Hello there! Ce mai faceti voi? Azi o sa va povestesc despre ziua mea. E prima data cand fac un post la ora asta, sper ca nu dormiti inca :) In pofida vremii din ultimele zile, primavara e aici, si incearca sa isi faca simtita prezenta. 
   Asa ca dis de dimineata ne-am hotarat sa ne indreptam pasii spre Pitesti, fiind ultima zi din ,,Simfonia lalelelor". Dis de dimineata ne-am hotarat, plecati am fost dupa pranz. Dar asta nu mai conteaza. A fost innorat, dar soarele se incapatana sa mai iasa din cand in cand dintre nori.
  Si cum numele ,,festivalului" spune totul, am ajuns intr-un centru plin de flori si floricele, care mai de care. Daca nu ar fi fost presarata de ,,tipicimea" romaneasca, as putea spune ca a fost superb.Nu am facut prea multe poze, din cauza aglomeratiei.
  Pentru ca am plecat mai tarziu, dupa cum va spuneam si mai sus, am ratat parada, si sincer chiar mi-as fi dorit sa o vad, dar asta e, poate la anu'. Pozele le-am editat, pentru ca era innorat si totul parea trist. Sincer cel mai mult mi-a placut fluturasul care urmeaza, e o minunatie si se vede ca cei care l-au facut au muncit mult.
  Si daca tot eram la Pitesti, si am reusit sa ajungem la Auchan, nu puteam sa plec de acolo cu mana goala, nu? Bine, am plecat oricum cu mana aproape goala, asta pentru ca am zis ca trebuie sa fiu o ,,good girl" si sa ma abtin, pentru ca pe 17 se deschide H&M in Jupiter City ( finally/ doamne cat am asteptat momentul asta!) si am de gand sa fac ceva cumparaturi. Mai exact am nevoie de o rochita, si am ochit una pe site-ul lor ( si da, stiu ca am mari sanse sa nu o gasesc in magazin, dar nevermind, gasesc ceva oricum), dar discutia asta o lasam pentru atunci.
  Si revenind la oitele noastre, mi-am cumparat o oja ,,sclipilipicioasa" de la Essence, in nuanta Party Princess, pe care mi-o doream de mult, o crema de fata de la Bioten si un creion de sprancene de la Miss Sporty (din nou, ce o fi fost in capul meu?!) pe care cel mai probabil nu o sa il folosesc. Si atat, v-am spus ca am incercat pe tot posibilul sa fiu cumpatata si sa mai astept putin. Si acum daca tot v-am zis de achizitiile mele, ar merge si o poza de grup, nu?
  Voi ce v-ati mai cumparat in ultimul timp, sau ce doriti sa cumparati? Si cel mai presus, cum a fost duminica voastra?
                                                                                                                      Cu mut drag, Rox

2 comentarii:

  1. Si eu voiam sa merg la Simfonia Lalelelor, dar mi-a spus cineva ca nu prea se merita :(
    Ma bucur ca tu te-ai simtit bine!
    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc! Ca organizare si tot se merita, dar mie nu mi-a placut faptul ca a fost mare inghesuiala. Probabil ca daca stateam in Bucuresti nici eu nu as fi mers, dar eu stau mai aproape si e mai simplu. Poate ajungi anul viitor :) :*

    RăspundețiȘtergere