vineri, 25 aprilie 2014

Maybelline affinitone mineral review

  Salutare dragele mele! Azi o sa va povestesc despre un fond de ten pe care l-am recumparat de 3 ori :)
 Este un fond de ten bun, dar nu extraordinar. Motiv pentru care sticluta mea pe jumatate plina sta de vreo doua saptamani uitata in dulapior. Da, l-am cumparat de trei ori, asta pentru ca mi-a placut, chiar foarte mult. Probabil va ganditi acum ca ma cam contrazic, dar nu e asa si o sa vedeti pe parcursul postarii despre ce vorbesc.
 O sa incep cu cateva date generale, pe care e foarte posibil sa le stiti deja :) si anume ca este conceput pentru piele sensibila, ca are SPF 18, nu contine parfum, ulei sau talc, si lista cu lucruri bune poate continua.
Prima data cand l-am folosit, l-am iubit cu adevarat, era probabil cel mai bun fond de ten pe care mi-l achizitionasem pana atunci. Are o acoperire medie, o textura lichida, uniformizeaza culoarea tenului, se intinde foarte usor si iti face fata sa radieze +  faptul ca il gasim la un pret accesibil (in jur de 40 de lei). Totul pare destul de perfect, nu? 
 Ei bine, prima problema pe care am avut-o cu el a fost acoperirea. Imperfectiunile ramanand destul de vizibile dupa aplicare, dar am trecut peste asta cu ajutorul unui corector, asa ca l-am recumparat. Mi-a placut iar, doar ca am inceput sa folosesc in paralel alte 2 fonduri de ten, ambele cu o acoperire mai mare. Si comparandu-le am inceput sa ma indepartez usor de cel de la Maybelline, m-am intors insa la el si pentru a treia oara datorita texturii sale. 
 Problema mea cea mai mare cu el este insa faptul ca nu rezista absolut deloc la transfer, lasandu-mi mereu urme pe esarfe, telefon si bineinteles asta ducand la un timp mai putin de rezistenta pe fata. Am incercat sa il fixez si cu pudra, dar degeaba, acelasi rezultat. Adevarul este ca nu am incercat cu primer, dar nu stiu daca asta ar schimba ceva sau daca ar merita. In orice caz pe timp de iarna, cand pielea mea tinde foarte tare sa se usuce, a fost cel mai bun aliat, deoarece nu se agata de portunile uscate de piele ca alte fonduri de ten. O sa il mai folosesc in zilele in care nu am nevoie de o acoperire prea mare si nici de o durata indelungata. Nu cred ca il voi mai cumpara, asta pentru ca vreau sa incerc si alte fonduri de ten, si poate ca il voi gasi pe cel perfect :)
 Daca aveti un ten curat, care tinde sa se usuce, si nu va deranjeaza sa va curatati telefonul dupa fiecare convorbire sunt convinsa ca v-ar placea acest fond de ten.
 Ce fonduri de ten imi recomandati sa incerc?
                                                                                                        XoXo, Rox


2 comentarii:

  1. eu ti-as recomanda toleraine teint, la roche posay, pentru mine e perfect :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, e pus pe lista de viitoare achizitii, langa inca vreo 2 care ma tenteaza de ceva timp :*

    RăspundețiȘtergere